resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 412
    galatasaray'ımızın yeni transferi.

    oynadığı mevki gibi birçok etkeni göz ardı ederekten şunu söylemek istiyorum ki; bu adamın oyun tarzı ciddi anlamda arda turan'ın tarzına benziyor. hani videoların bazı anlarında genç arda'yı görmüş gibi oldum. dar alandan çıkması, yavaş top sürüyor izlenimine kapılmışken rakip oyuncuların kendisine yetişememesi, çalım yeteneği gibi özellikleri çok benziyor.

    bunun yanında 3.5 milyon euro'ya romanya'nın potansiyelli futbolcusunu almak gerçekten büyük bir başarı. eğer 8-9 milyon euro gibi bonservisle gelseydi, taraftarlar messi performansı bekleyecekti ama şimdi 3.5 milyon euroluk bonservis sayesinde taraftarlar oyuncuya pek yük bindirmeyecek. bu da oyuncunun stressiz bir ortamda daha başarılı olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. falcao veya feghouli'nin 1 yılda kazandığı toplam parayı, bu adamın hem bonservisine hem de 5 yıllık maaşına verdik. üstelik 22 yaşında potansiyelli bir oyuncuya...

    nereden bakarsan bak güzel transfer. umarım galatasaray forması altında vereceği katkılarla nice kupalar kazanır. hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın