resim
İrfan Can Eğribayat
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.93
Uyruk:Türkiye
  • 53
    madem türk kaleci oynatacaktık okan'ı niye gönderdik? yok türk kaleci oynatmayacaksak alıp kulübede çürütmek için nede para harcayalım? fevzi elmas, kerem inan, aykut erçetin, ufuk ceylan...

    hepsi genç kaleci olarak gelip kulübede hiç oldular. hepsi potansiyelliydi ve bazısı direkt ümit milli takım kalecisiyken transfer edilmişti. ufuk ceylan'ın bize gelmeden önceki performansı irfan'ın şimdiki halinden aşağı değildi. ama vermedik kaleyi ufuk'a.

    bir sezon kaleyi orkun ev aykut'a dönüşümlü verdik. aykut o sezon 2 maçta ciddi hatalarla takımı yaktı ama onun dışında hep iyiydi. evet kritik maçlardı ve evet biri direkt sezona da mal olabilirdi ama liverpool kaptanı gerard'ın yaptığı bir hata da sezona mal oldu liverpool için sonuçta. önemli olan potansiyeldir. aykut hata yapıyordu da sornasındaki yabancılar yapmadı mı sanki, muslera yapmıyor mu hata? potansiyeli varsa kalecinin ve iyi de çalışıyorsa hatalarını yok sayıp verirsin formayı. biz vermiyoruz. o yüzden forma vermeyeceksek gerek yok irfan'a, vereceksek de okan'a verseydik zaten.

    irfan'ın transferi tek bir durumda mantıklı olabilir. bonservisini alırsın ama kulübünde bırakırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın