resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4808
    ayagi kirilan ve malesef galatasaray kariyeri sonuk gecen orta sahamiz.
    kendisine karsi olabildigince hosgorulu olmaya gayret ediyorum. kendi futbolcumuzu degersizlestirmekten ve çöp ilan etmekten kaciniyorum.

    emre akbaba ile ilgili gecen sene herkes gucsuz oldugunu, cabuk dustugunu, cok top kaybettigini vs soyleyip durdu. trabzon macinda attigi gol hayat opucugu kadar onemliydi ama emre o kadar celimsiz/zayif/faydasizdi ki, o gol cabuk unutuldu.
    edit: (bkz: 21 nisan 2021 galatasaray trabzonspor maçı)

    ben gecen sezon (2020-2021) emrenin sadece mac temposu kazanmasini ve ertesi seneye (2021-2022 sezonuna) hazirlik yapmasini bekledim. kotu oynadigini hatta cok kotu oynadigini, oynatilmamasi gerektigini cok duyduk. yine de oynamasinin psikolojik olarak iyi gelecegi ve topa mudahalelerde yasadigi gorulen korkusunun ortadan kalkabilecegini umduk.

    bu sure icinde yasadigi sakatlik olmadi cok sukur, agir gecirdigi covid 19 disinda. bakalim onun toleransi ile nereye kadar gidecegiz.

    ben kendisine ekim ayina kadar sabredebilirim. ama hala ayniysa herhalde kimsenin kendisine karsi sabri hosgorusu kalmaz. umarim hoca da boyle bir ortamda oyuncuyu oynatarak kazanmaya calismaz cunku ters tepecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın