resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 334
    takimin ilk 11indeki son statik oyuncu olan feghouliyi tatile cikaracak olan genc oyuncumuz.

    ben bir cok kisinin aksine lig seviyesi icin abartildigi kadar kotu oynamadigimizi dusunuyorum. gozume carpan temel eksik ortasahadan kanatlara top atildigi zaman hucumda hizli cogalamamamiz. 23 ağustos 2021 galatasaray hatayspor maçında genel olarak hucum hattinda 3 kisiyle 5 kisiye karsi hucum etmeye calistik. hucumlarda rakip ceza sahasi cevresine ortasahadan destek vermeyi arttirabilirsek agustos eylul ayi icin fena olmayan bir oyun olusturacagimizi dusunuyorum.

    takimin en buyuk handikapi pas futbolu oynamaya calisirken yapilan pas hatalari ve ani gelisen kontralarda buna bagli oyuncularimizin pozisyonlarini kaybetmesi. bu nelsson transferiyle bu sorunu ne kadar atlatabiliriz bilmiyorum ancak birkac kucuk dokunusla avrupada olmasa da ligde zirve yarisini rahatlikla yapabilecek bir takim oluruz.

    bu senenin handikapi savunma. marcaonun yoklugunda lyundamanin da gecen senenin yedek stoperi oldugu dusunulunce az gol yiyen galatasaray savunmasindan geriye sadece muslera kaldi ve savunma kurgusunda 4/4 degisim yasandi. bu ekibin birbirine alismasi zaman alacaktir. bu nedenle bu sene en azindan ilk 10 15 hafta beklenilenden fazla gol yeme noktasinda sorun yasayacagimizi dusunuyorum. onun disinda takimin hucum sorununu kotaracagi dusuncesindeyim.

    genc ve gelisime acik bir takim istiyorduk. en azindan yillardir +30 yasinda gamsiz oyuncu izlemekten bikmis olan gozlerimiz 25 yas ortalamali ilk 11 ile muradina erecek.

    umarim morutan hem kendisi cabuk alisarak takimin 11ine girer hem de ciculdaunun uyum surecini kisaltir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın