• 25
    kasımpaşa son haftalarda golcü bir takım havasına büründü. öyle ki fantezi futbol takımları için yapılan tartışmalarda "yenillseler de atarlar, birilerini koyalım şu takımdan" yorumlarını duyuyorum hep. bu yüzden öyle savunma futbolu ile filan olmaz gibi bu maç, sağ bekimizde kanayan bir yara var (sabri dönüp tam formda oynamazsa) muhtemelen yine gol yeriz. bu durumda birden fazla gol atmamız lazım ve ne yazık ki çok yorgun bir takımımız var. artık bir sezonluk kiralanan oyuncuların performansı kurtarıvermeli bizi. (bkz: dos santos) (bkz: jo)

    benim için, kasımpaşa'dan formamla yola çıkıp, muhtemelen bir sürü laf duymak suretiyle sami yen'e ulaşacağım maçtır.

    sonrasında eskişehir, trabzonspor deplasmanları; fenerbahçe maçı gelecek olan ligin dönüm noktasındaki bu maçta bu taraftar takımını yalnız bırakırsa; yalnız bırakmayıp geldim diyenler de artık hiçbir faydası olmayacak, bize uefa turunu* geri getirmeyecek, tam tersine lig performansımızın da içine edecek protestolarda bulunurlarsa bize yazıklar olsun!

    eğer bu maç tribünler boş kalacaksa ya da gelenler bencilce protesto edeceklerse takımı, umarım bu maçta ceza alırız da sonraki maçları seyircisiz oynar bu takım. galatasaray'ın ayağına dolanacak, destek yerine köstek olacak taraftar olmasa daha iyi ilerleriz zaten.

    bu maçta ihtiyacımız olan şeyler: forvet (jo oynar artık herhalde), sağ bek (sabri tek yarı olsun oynayacaktır), kanat (bu konu sakat, çok yorgun takım, ama dos santos var işte) ve de taraftar, en gerçeğinden!

    yemişim kupayı, hakem hatasını; bize bir şey olmasın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın