• 61
    bu akşam oynanacak olan ikinci hafta karşılaşması.
    maçın bizim açımızdan eksik değil ancak belirsiz noktaları var. bence önce burdan başlamak daha doğru.

    en önemli eksiğimiz marcao. yerine yeni transfer nelsson oynar diye düşünüyorum. luyindama nelsson ikilisi ilk kez birlikte oynamış olacak. marcao alparslan nelsson derken luyindama her maç başka bir oyuncuyla oynuyor ki bu onun açısından zor bir durum. arda da sakatlığı nedeniyle bu maçta oynayamayacak.

    bu sezon her maça farklı bir stadyumda oynayarak devam ediyoruz bu sefer de sıra olimpiyatta. tribünlerin uzak olması taraftar açısından kötü olsa da takım seyircisiz oynamaya alıştığı için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. ayrıca belki de türkiyedeki en kaliteli zeminde oynayacağız. bence burda oynamak en azından şimdilik çok da kötü bir durum değil.

    işin hatayspor tarafına gelirsek ilk maçlarını kasımpaşa ile oynadılar ve 1-1 bitti. hatay memleketim olduğu için geçen yıldan beri maçlarını kaçırmıyorum o nedenle gayet yakından tanıdığım bir takım diyebilirim.

    en sonda söylenecek şeyi en başta söyleyerek lafa gireyim şu anki hatayın geçen yılki hatayla ciddi kalite farkı var. bunda yabancı sınırı da etkili çünkü geçen sene hatay birçok maça 11 yabancı çıktı. boupendza akintola aabid gibi takımın önemli oyuncuları ayrıldı. ilk onbirin yarısından çoğu değişti. böyle olunca hem kalite düştü hem de oyun tam olarak oturmadı.

    yeni transferlerden sadece sam adekugbe dikkatimi çekti. ilginç bir sol bek daha yakından incelemek lazım diye düşünüyorum. bunun dışında yeni stoperler ve sağ bek yerli. fenerbahceden tanıdığımız yeni stoper falette onbir çıkar mı belli değil. özellikle defans hattında sol bek hariç ciddi bir kalite eksiği var hatayın.

    diouf ve kamara geçen yıldan beri dursa da emre ve saint louis ile henüz tam olarak anlaşamıyorlar. hatayın geçen yıldan hatırladığımız hızlı ve organize atakları bu sene yok tıpkı kaleden pasla çıkmaları gibi. yani henüz kadrosu oturmamış organize olamamış bir takımla karşılacağız.

    rakip savunmada ve hücumda zayıf olsa da biz bir şekilde gol yemeyi başarıyoruz. galatasarayın kazanacağı bol gollü bir karşılaşma bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın