• 5638
    galatasaray kadro ile anlık karsılastırma yaparsak; (taktik farkından bolge olarak)
    kale: musleranın toplandıgı senaryo da ki buna kesin gozuyle bakıyorum, turkiye ligi icin aynı seviyede diyebiliriz.
    defans: marcaonun durumu belirsiz oldugu icin, lyuindamanın formsuzlugu sebebi ile fenerbahce onde
    kanatlar bek+hucum: beklerimiz turkiye ligi icin gayet yeterli gozukuyor, istediginde fenerbahcede de sangare ve novak ihtiyacı karsılayabilir, su an kullandıkları dizilimde osayi idare etse de diger kanat olmuyor. bizim de sol kanat turkiye icin gayet yeterli olsa da sag kanatta cidd sıkıntı var. esit gibi dusunulebilir. kolosinacın gelmesi ve bizim yapacagımız transfere gore sekillenir.
    ortasaha: taylan, berkan, cicaldau ile idare edecek bir ortasahamız var. sorun olabilecek olan yaratıcılık olabilir o da rumen gencin performansına bakar, bunun dısında sakatlık ya da performans dusuklugu durumu cok sıkıntı olur. bir transfer olursa gedson guzel olur, olmazsa en azından ligi goturur. fenerbahcenin en guclu yanı gibi gozukuyor ama bence dengeli bir kadro degil ki bu yuzden 3 4 1 1 gibi oynamaya calısıyorlar. yine de bize transfer gelmezse bizden ondeler
    forvet: diagne ve mustafa bence ligin en iyi iki forveti, fenerbahcede su an forvet yok diyebiliriz, olurda sorloth vs gibi bir adam gelirse o zaman sartlar degisir.

    su sartlar altında fenerbahceden daha kotu bir 11 e sahip degiliz, yedek konusunda da eskisi kadar kotu degiliz. bundan sonrası hocaların maharetine kalmıs durumda, yıllar sonra ilk defa bu konudan cekiniyor olmam da beni uzuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın