• 90
    bu maçta tartışmalı 3 pozisyon vardı.

    1) fenerbahçenin iptal edilen golü: garip bir pozisyondu. faul yok diyen de olabilir tamamıyla hakem kararıdır. burada garip olan yardımcı hakemin faul olduğu gerekçesiyle bayrağını ısrarla sallaması ama orta hakemin -yanlış görmediysem- top çizgiyi geçtikten sonra düdüğünü çalmış olmasıydı. burada var protokolü nasıl işliyor bilmiyorum. karar verici orta hakem oyunu devam ettirmiş ve gol olmuştur. hakemin kenara gelip tekrar izlemesi gerekir diye düşünüyorum, çünkü kendisinin kararı pozisyonu net görmesine rağmen devam ettirmek oldu.

    2) antalyaspor'un penaltı beklediği ilk pozisyon: bu pozisyonda hakem pozisyonu çok net gördü var müdahalesine gerek kalmadı. yine bu pozisyonda farklı görüşler olabilir. ben antalyasporlu futbolcunun kendini yere bıraktığını düşünüyorum, bence basit penaltı olurdu hakem de öyle karar verdi.

    3) antalyaspor'un penaltı beklediği ikinci pozisyon: burada el var mı yok mu konusu yine tartışmalı. her şeyden önce pozisyonun başında ofsayt var gibi duruyor. yani bu pozisyonun skora etkisi oldu. penaltı kararı çıksa maç ofsayt kararı ile devam edecekti. tabii kalan 2-3 dakikalık dilimde antalyaspor gol de bulabilirdi, yine gol de yiyebilirdi. bunu düşünmek çok doğru olmaz.

    hakemlerimiz formsuz olabilir ama biz de çok ağır eleştiriyoruz. bu maçta hakem etkisi olduğunu düşünmek biraz haksızlık olur. fenerbahçe yeni bir sistemle oynuyor ve daha transfer geleceği söyleniyor ama şuan için ışık vermiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın