• 35
    ilk yarısı sakin ve az pozisyonla geçti, 0-0 tamamlandı. fenerbahçe hakemin faul düdüğünden sonra gol attı, ancak ilginç bir şekilde var incelemesi yapıldı, düdükten sonra. yorum sizin.

    en net pozisyona ise antalya girdi, altay topu elinden kaçırdı ancak pozisyonun devamında şutu kurtararak hatasını telafi etti. antalya hata yapmaya yakın olan taraf gibi görünüyor ancak fenerbahçe de bir şey oynamıyor. golü bulurlarsa bireysel hatadan bulacak gibiler.

    tam 0-0 devam ederken fener'in kontradan gol yiyeceği ve kaybedeceği havası olan maç. geçtiğimiz sezonlarda iç sahalarında bu şekilde bir çok kez yenildiler. umarım yine aynı senaryo yaşanır. ersun yanal muhtemelen ikinci yarı otobüsü çekecek ve kontra kovalayacak. beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada fenerbahçe'nin de puan kaybetmesi bizim için çok iyi olur, özellikle 3 puanı kazanmamız durumunda. şampiyonluk adayları arasında kadrosu en zayıf olduğu söylenen, bir çok krizle uğraşan, kötü futbol oynayan galatasaray iki önemli rakibinin de önüne geçmiş olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın