• 180
    https://mobile.twitter.com/.../1429068610610376710

    sadece istanbul'daki suriyeliler bir araya gelse dese ki; 'ula izlanda 300 bin nüfuslu ülkeyle avrupa futboluna meydan okudu, 1,5 milyon adamımızla neden bir futbol kulübü kurmuyoruz' futbol federasyonu bunları direkt süper ligden başlatır elhamdülillah. nasılsa her sene değişik sayıda takımla oynamaya alıştık, buna da alışırız.

    kulübün adı suriyegücü, logosu da rabia işareti olur. cengiz holding, limak grup, thy derhal sponsorluk verir bunlara. bir iki topçu gibi topçu da icap eder. eh, fener'e peşkeş çeken kasımpaşa'da bir seferliğine suriyegücü'ne peşkeş çeksin ne var yani. tabii diğer yancılar boş durur mu, rize, sivas, kayseri, karagümrük, başak hemen birer oyuncu postalar bunlara tabii maçlarını yapmak için bir de stad lazım şimdi bir bunlara. gökselciğim hemen bir tweet atar ve 'kardeşlerimizi stadımızda misafir etmekten onur duyarız' der. tabii karagümrük'de boş durur mu, 'bizim stadımız 70 bin kişilik, biz ağırlarsak daha iyi bir misafirperverlik olur' deyu hemen meseleye dahil olur. suriyeliler bizim dostumuz, kader birliği ettiklerimiz!

    şimdi bu anlattıklarım komiklikler, şakalar olarak geliyor belki ama yemin ederim bunlar olur bak. galatasaray iki maç başka statda oynamak durumunda kalsın hemen çemkirir kanı bozuklar. alayınız operasyon çocuğusunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın