resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1631
    oyuncuya en büyük zararı koruma iç güdüsüyle yazılan entryler ve söylemler veriyor. bunu sürekli dile getirmemize rağmen hala aynı şekilde yapılıyor ve sözde bu kesim oyuncuyu koruyor. eğer kerem'i seviyor ve korumak istiyorsanız bu şekilde tavır almanız hiç bir işe yaramaz.

    hala saldırı altında deniliyor. marcao kendisini darp etmemiştir, dövmemiştir. kerem'in eli marcao'nun üzerinde olduğu için marcao'da eline vurmuştur. marcao olayda suçludur ve bundan dolayı cezasını çekmektedir. bu olay dramatize edildiği için de çocuk zarar görmektedir.

    ayrıca 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçı'nda eleştirilme sebebi, bu olay ile alakalı değildir. maçta 2/12 ikili mücadele kazanarak oynamıştır. bekine yardıma geldiği zaman da kendi takım oyuncusunu marke edip rakip hücumcusunun stoperle 1'1 kalmasına ve çoğunluk sağlamasına sebep olmuştur. yani kısacası bahsi geçen maçta kötü oynamıştır.

    umarım şu saçma olay daha fazla büyümez de kerem daha fazla zarar görmez. ve şunu bilin ki kim marcao-kerem olayını kurcalıyorsa bilinçli ya da bilinçsiz çocuğa zararı o veriyor.

    not: istatistik için kaide*'ye teşekkür ederim. gerçi kendisine sormadan kullandım ama herhalde kızmaz :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın