• 125
    galatasaray futbol takımının oynadığı oyun değildir olsa olsa oynamayı denediği ama bi türlü oynayamadığı oyundur. pas futbolu oynayabilmeniz için ilk 11 deki oyunculardan en az 7-8 tanesinin ayağı düzgün olmalıdır. belli bir seviyede oyun görüşü gerekir. minumum hata ile oynanması gerekir.

    bakın dostlar çalışıyorum vaktim yok. 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçı'nı detaylı analiz etsem en az 20-25 tane bireysel saçma sapan, komik bırakın avrupa ligini süper ligde bile yapılsa ayıplanacak pas hataları izledik. bu oyun benim ve bir çok taraftarın tahammül sınırlarını zorluyor.

    fatih terim'in oynamak istediği oyun klasik pas futbolu değil. pas futbolu oynayan, önde pres yapan, hızlı ve dikine oynayan ve topun devamlı kendisinde kalmasını isteyen bir oyun oynatmaya çalışıyor ama olmuyor. hocam, maalesef olmuyor. biz artık bu garabet futbolu izlemekten çok sıkıldık. suçlu kim bilmiyorum ama suçu biliyorum.

    suç, bu kadar vasat ve vasat üstü futbolcuyu bu takıma getirmek. vasata alışıyoruz. bakın normal bir orta sahanın oynaması gereken oyunu berkan oynayınca övgüler diziyoruz. neden çünkü takım çok kötü berkan arada parlıyor. halbuki sıradan futbol oynuyor. yani orta saha olarak uzaktan bir şut, dikine top sürüp çalım atıp pozisyon yaratmıyor. fiziksel olarak güçlü değil. al gülüm ver gülüm... dün irfancan tek başına orta sahadan top sürüp takımı pozisyona sokuyor.

    biz de rakip yerleşecek de, biz yana pas yapıp set oyununa döneceğiz de pozisyon bulacağız. fıtık olduk ıkınmaktan, ıkına ıkına futbol oynamaktan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın