resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1624
    maçtan * 3 gün önce takım arkadaşı tarafından hem şiddet görmüş hem de itibarı ve gururu zedelenmiş genç oyuncu.

    maçta gol attıktan sonra bakışını beğenmeyenler kendisi hakkında şımardı, ben oldum havasına girdi, sen hayırdır ya gibilerinden yorumlarda bulunuyor.

    sırf marcao değerli bir oyuncu diye konunun üzerini örtmek isteyenler tarafından, bu hareketi marcao değil de falcao yapsa kral ilan edip, falcao'nun gidişine zemin hazırladı helal olsun diye methiyeler düzülecekti.

    dünden beri bakıyorum da kerem haksız, kerem suçlu diye menfaati insanlık değerlerinin üzerinde tutanlar yazıp çiziyor.

    bazen saçma olduğunu kabul etsem de onyekuru hayranı biriyim. sırf kerem var diye onyekuru tercih edilmediği için de üzgünüm. fakat hiçbir zaman doğru ile yanlışı kişisel menfaatime ve sempatime göre eğip bükmedim.

    kerem, günlerdir babasından abisine hatta kendisine kadar fenerbahçeli itham edilip üzerinde algı oluşturulmak isteyen kişilere karşı sessiz, asıl olay hakkında çıkıp tek kelime konuşmadı. iki gün önce yeteneklerini sergilemesi için fatih terim onu kanada hapsetmek yerine serbest rol veriyor diye övenler bugün pozisyonunu kaybediyor bencil oynuyor diye suçlama yarışında.

    tüm bunları kendinize yapıldığını varsayın, yani empati yapın. böyle bir gergin ortam içinde gol atıyorsunuz ve belki içinizde fırtınalar kopsa da sessiz ama bir o kadar sitemkar ve içinde yoğun duygular barındıran bir yüz ifadesi ile golden sonra kalakalıyorsunuz. bu gayet doğal.

    yakında kerem neden saçını şu model kestirdi, kerem neden şu arabaya biniyor diye akla mantığa sığmayacak linç girişimlerine konu olacak. o yüzden ben kendisini ülkenin bu bataklığından kurtarmasını istiyorum. bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmıyor. ocu şucu bucu tarafından bir şekilde hiç olmadığınız bir insan gibi gösteriliyorsunuz. bu ülkede insanlar birbirini yoruyor. herkesin aklı yok ama herkesin bir fikri var. kerem de bu ülkede bunlardan nasibini alıyor ve almaya da devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın