resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3342
    yaptığı futbol ve insanlık düşmanı hareket sonucu az ceza almıştır. bence bu tarz hareketlere en az 1 yıl futboldan men cezası verilmeli.

    bakın bu hareket rakibe yapılsa bu kadar ceza verilmezdi. işin en büyük ve ahlaksız tarafı kendi takım arkadaşına yapması. bas bas bağırıyoruz futbolda şiddete ve ırkçılığa hayır diye. hem şiddet uygulamış; hem de canından, kanından olması gereken takım arkadaşına sahada nefret kusmuş. takım arkadaşları araya girmese kerem biraz kendini savunmasa herif öldürecekti adamı nerdeyse.

    futbolda eşi benzeri ender görülür bir terbiyesizliğe ve şiddete göre bu ceza gerçekten çok az.

    umarım gereğini yapmayan tff'nin hatasını galatasaray yönetimi telafi eder.

    bu arada, muhalefet istiyor diye doğru olanı yapmamak adet olmuş bu ülkede. duygularımızı kenara bırakalım, futbol camiasına rezil rüsva olduk ve bunun bir karşılığı olmalı. doğru olanı yapmak gerekiyor.

    bu futbolcunun kulüple ilişiği kesilmelidir. bize yakışmıyor.

    edit: ayrıca kerem'in suç duyurusunda bulunma hakkı da var. yasal yollarla binlerce insanın gözü önünde yaşanan ve fersah fersah delilleri olan bu olay nedeniyle bu futbol düşmanından donuna kadar tazminat alabilir. yerinde olsam itibarımı kurtarmak için bir dakika durmadan yapardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın