resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1565
    dünya'da bir erkek grubunda gereksiz yükselme sonrası yaşanan en uzun küslük rekorunu ele geçiren oyuncumuz.

    ya arkadaş gerek futbolda gerek sosyal hayatta eğer ortada derin bir mesele yoksa klasik nabız yükselmesinden kaynaklanan yüzlerce kavga gördüm bir tanesini bilmem küskünlüğün bitmesi ertesi güne kalan. nedir bu ya? bu caner'in sopa yemediği adam yok futbol dünyasında; önce caner'in kavga haberi düşer, 15 dakika sonra kardeşiz diye de fotoğrafları. iki ingiliz oyuncu öldüresiye kavga eder 3 gün sonra el ele maça çıkarlar. yok kerem'in gururu, yok kerem'in ailesi, yok bilmem kim... abi neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? yaz dizileri kesmedi herhalde herkes saçma sapan triplere girdi, bir tek müge anlı'ya çıkmadık.

    ben bildim bileli canlı maçlarda millet birbirinin, hakemin anasına, bacısına söver. bir kere duymadım bir futbolcunun başkasının annesinden özür dilediğini. kerem'in ailesi nasıl olaya dahil oldu lan! uzadıkça uzadı, kerem çıkıp zekasız caner erkin kadar olup iki fotoğraf paylaşamadığından millet marcao'nun eşine çükünün fotoğrafını çekip atıyor. iyice sürecin boku çıktı ve ben kesinlikle kerem'in bebeliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

    kerem'e de özel not: keremcim böyle genç kız tribine girip yataklara düşeceksen kimseye öyle sus kes yapma, yok yaparım diyorsan da unutma ki 2 haneli iqya sahip adamlarla yaşıyorsun biri böyle gelir alır aklını o zaman da ağlamayacaksın. bu nedir ya kaç gündür dünyanın en boş kavgası yüzünden nelerle muhattap olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın