resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1559
    internetteki, sosyal medyadaki ve sözlüklerdeki diğer takımlı arkadaşlar bence çok kasmasın zira marcao kendisine yumruk sallamamıştır.

    ayrıca takımın ikinci kaptanı ve oyunu kurmakla görevli stoper oyuncusu seni kaybettiğin toplar için uyarırken de sus diyemezsin sen o adama.

    marcao ile aralarında bir tartışma olmuş, marcao galatasaray oyuncusuna yakışmayacak bir tavır sergilemiştir ve şu anda da cezasını çekmektedir. diğer yandan kerem'e de bir daha kendisine taktik veren, kendisini uyaran takım kaptanına sus dememesi gerektiği anlatılmalıdır.

    edit: marcao'nun kaptanlığına itiraz gelmiş. muslera, arda, marcao'dur galatasaray'ın kaptanları. sahada arda olmadığınan marcao, muslera oyundan çıksa kaptanlığı alacak adamdır. feghouli demiş bir arkadaşımız ki haklı olabilir. bir gelenek olarak en çok forma giyene veriliyor kaptanlık bizde ama marcao karakter olarak feghouli'den çok daha uygun kaptanlığa. tabii bu son olay işleri değiştirir. ben olsam artık asla vermem marcao'ya kaptanlığı. takımda kalsa bile yaptığının bedellerinden biri de bu olmalı. ancak kerem'in yaptığı davranışı da ayrıca değerlendirmek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın