resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3324
    hak ettiği cezayı almış takımın en önemli oyuncusudur. bir de maaşına göre büyük bir idari para cezası verilir. muhtemelen 10 maç yapıştıracak pfdk, marcao da 1 ay kadro dışı kalır sonra tekrar takıma dahil olur. avrupa maçlarında çıkmaya başlar. kadro limiti 35 kişiye çıkmışken sözleşmesinin dondurulması yanlış karar olur.

    olayı doğru düzgün izleyen bir galatasaray taraftarı zaten marcao'nun kerem'i darp etmek gibi bir amacı olmadığını anlar. oraya alnı yapıştırıp horozlanmaya gidiyor. sınırı aşıyor orası ayrı ama bir yumruk yok. kerem marcao'tu formasının boğaz kısmından çekiyor, marcao eline vuruyor. o kadar sert vurmaması gerekirdi, vurduğu için de cezasını çekecek. ancak burada bülent uslu ağızıyla marcao linçini kaldıramıyorum.

    marcao sınırı aştı ve ceza alacak. ancak anlamadığım ilk kez galatasaray kültürünün sözlükte önem gördüğünü görüyorum. pek samimi gelmedi bana zira marcao'nun sözleşmesi fesih edilecekse mustafa cengiz yönetiminin de ihraç edilmesi gerekir. birinde galatasaray kültürü deyip diğerinde unutun gitsin diyorsanız, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

    benim fikrim sabit. marcao dibine kadar hakkettiği cezasını çekip takıma katılacak ve mustafa cengiz yönetimi 109/2 maddesinden genel kurul kararıyla ihraç edilmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın