• 137
    kabul edilmesi güç bi' hata yaptığı kesin ancak ben bi' taraftar olarak teknik heyetin ve yönetim kurulunun marcao hakkında vereceği cezanın ötesinde herhangi bi' tepki göstermeyi filan doğru bulmuyorum. hatta böyle tepki gösterenleri ya da göstermeyi düşününlerin çok ciddi mental problemleri olduğunu düşünüyorum. herkes hayatta bunun gibi büyük hatalar yapabilir ancak mühim olan buradan güçlenerek çıkmak. hata yapanı çukurun dibine göndermek ona ve ailesine hakaretler etmek onu hayattan bezdirmek için geri zekalıca tutumlar sergilemek benim açımdan kabul edilebilir şeyler değil. galatasaray'ın çıkarı neyse ,bu takıma hiçbir çıkarı olmadan gönül verenlerin, kulübün verdiği kararın arkasında duracak şekilde davranması gerektiğini düşünüyorum.

    marcao büyük hata yaptı ama kaldı ki kerem'in de çıkarması gereken dersler var. daha düne kadar 3. liglerde oynayan biriyken galatasaray'ın kendisine verdiği şansla parlamaya başlamış genç sayılabilecek yaşta bi' oyuncunun sahadaki hareketlerini de kontrol altına alması gerekiyor. daha ortaya tam anlamıyla bi' şeyler koyamamışken saha içinde racon kesmeye , ona buna hareketler çekmeye devam ederse devamını getiremez bu çıkışının. daha genç bi' oyuncu ancak her insanın farklı yaratılışta olduğunu hatta yabancı oyuncularla bir arada çokça vakit geçirdiği için onların farklı kültürlerde yetiştiğini, sana bana belki normal gelecek birtakım hareket, jest, mimik ve sözlerin onlarca başka anlamlarda algılanabileceğini hatırlaması gerekiyor. kerem aynı hareketi arda'ya ya da muslera'ya yapabilir miydi?

    7-8 sene kendi takımının altyapısında oynadıktan sonra a takıma çıkmış bile olsa takımdaki tecrübeli oyunculara gerek saha içi gerekse de saha dışında belirli derecede saygı ile davranması hatta bazı durumlarda haklı olsa dahi alttan alması gereken taraf bu genç oyunculardır.örneğin, bu sadece bizde böyle değil izlediğim belgesellerde de gördüğüm kadarıyla manu ve arsenal gibi takımlarda da genç oyuncuların durumu budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın