resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3308
    benim için kendisinin 16 ağustos 2021 olayında durum şundan ibarettir:

    kendisiyle aramdaki mevzu kerem'e yaptıkları ile başlamıştır. kerem eğer ki affeder ve konu kapanırsa benim için kapanır, ayrı konu. başka bir durum yoktur bu olayda.

    ha kerem affetmez ise o zaman kerem'i kazanmak için marcao'nun gitmesine izin vermek bence makul bir beklenti. ki söylendiği gibi italya'dan rusya'dan falan 8-12 milyon euro aralığında teklif varsa gönderilmesi doğrudur. luyindama durur kendisi gider.

    onun dışında o olmuş bu olmuş bunlara çok fazla takılmamayı tercih ediyorum. ha bana göre yaptığı hareket kariyerinde ciddi bir soruna yol açacaktır geleceğinde, kendi takım arkadaşına bunu yapması pek makul bir şey değil doğal olarak.

    bu kadar yazmışken bir çift lafım da benim tabirim ile "instagram galatasaraylıları" dediğim gruba:

    abi sizde nutella yapılıp ekmeğe sürülecek akıl yok. gerçekten yok. gramı yok. hani nutella'nın kavanozunun içinde dibinde falan kalır bıçakla alıp süremezsin falan o kadar bile yok sizde.

    adamın karısına çocuklarına ağıza alınmayacak küfürler etmenin, hakaret etmenin, taciz etmenin ne gibi bir mantığı olduğunu düşünüyorsunuz lan siz? lan 1 saniye kafanı çalıştır düşün saçma sapan bir iş yapıp da tacize girmeden önce! 1 saniye bak fazlasını istemiyorum, o olmayan aklınızla bile 1 saniye düşünseniz "lan adamın karısına çocuklarına ne diye laf yapalım bu kadar da gerizekalı değiliz" kanısına varırsınız hepiniz eminim çünkü oksijen alıp karbondiyoksit salgılayabilecek yetidesiniz hepiniz. (gerçi içinizde tersini yapan da vardır kesin)

    keşke bıraksanız galatasaray'ı. birisi sahada kötü oynar karısının instagram'ına yazmadığınız kalmaz. birisi gitsin istersiniz yine aynı mecradan adama karısına küfür kıyamet. napıyorsunuz lan? aleni tacizdir sizin bu yaptığınız beynindeki kıvrımlar olmayan varlıklar! okullardaki tahtalar bile artık sizden akıllı bak ki tebeşirli tahta bile akıllıydı sizden!
App Store'dan indirin Google Play'den alın