resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3297
    ilgili maçın (bkz: 16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı) hemen akabinde kendisinin net bir ifade ile gitmesi gerektiğini düşündüm ve yazdım. terbiyesiz falan da demiş olabilirim. o an sinirliydim. şimdi sinirim geçti ve yine aynını düşünüyorum. bu takımdan gitmelidir.

    dikkat ettiğim husus ise başka. biz birbirimizi ne zaman bu kadar anlamaz olduk? yani tamam herkes aynı fikirde olmayabilir; kimisi siyah der, kimisi beyaz. arada onlarca gri tonu olmasına rağmen. ki kendim de düşüncemden ötürü bir tarafım fakat kimse benim gibi düşünmüyor diye onu galatasaraylı olmamakla, türlü türlü ithamlarla suçlamayı aklımın ucundan geçirmem. birisi sert bir yorum yapar, diğeri aynı sertlikte cevap verir, ilk yorum sahibi daha da agresifleşir. sonra birbirinden nefret eden ve sürekli laf sokan gruplarımız olur. hayırlı olsun. bir yerden tanıdık geliyor. (bkz: younes belhanda)

    ben bu adamın gönderilmesini istiyorum diye kuş familyasının ekmeğine yağ sürmem. takımın ekonomik yapısını düşünmeyen herif olmam. elimizdeki değerlerden vazgeçmem (ki söz konusu şahıs kendi değerini bir anda bitirmiştir. artık kendisi benim açımdan bir galatasaray değeri değildir). galatasarayımı sırf o oynuyor diye izlemeyi de bırakmam sevmeyi de. yönetim ve hoca benle aynı düşünmüyorlarsa onlara da kin tutmam. başkası benim gibi düşünmüyor diye düşüncemi değiştirmem (fikri hür), onu bu düşüncesinden dolayı da yargılamam (vicdanı hür).

    hepimiz yanlışlar yapıyoruz arkadaşlar. birbirimize sakince yanlışları anlatmak varken birbirimizi sivrileştirmenin alemi yok. uç noktalara gitmeyelim. farklı fikirlere sahip aynı vücuttaki yapıtaşları olalım. çünkü sarı-kırmızının buna ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın