• 133
    galatasaray taraftarı olmayan 1 kişinin bile ne kerem, ne kerem'e yapılan saldırı, ne de kerem'in özgüveni umrunda. biz harici tüm türkiye aynen olay anında zeki yavru ve hakan keleş ne yaşıyorsa onu yaşıyor. zeki yavru ne yapıyordu? koşarak otoriteye marcao'yu şikayet ediyordu. hakan keleş ne yapıyordu? hakeme kerem'e de kırmızı ver diyordu. sadece kendi çıkarlarına çalışıyorlardı.

    çünkü kimsenin derdi ne kerem ne keremin milliyeti. tek olay galatasaray'ın buradan maksimum zarar görmesi.
    örn: (bkz: güntekin onay/#3224439). beşiktaş galatasaray maçında atıyorum necip aynı durumda kerem'in ağzını yüzünü dağıtsın, tanınmayacak hale getirsin bu adamlar çıkıp diyecek ki "kerem de büyüklerini saygı göstermeyi bilsin, öyle kimseye sus falan diyemez, tahrik edemez, necip suçlu ama 3 maçtan fazla ceza verilmemesi lazım".

    federasyonun vereceği ceza eğer saldırıdan sevk edilirse alt sınırı 5, üst sınır 10. gerisi bizim işimiz. herkes birbirinin de ne bok olduğunu bildiği için kimsenin kimseye akıl vermesine gerek de yok. bu sebeple bizim dışımızda fikir belirten kim varsa seslerini kesmek adına başta kerem olmak üzere camia tarafından uygun bir açıklama yapılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın