resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3305
    yaptığı büyük bir hatadır ancak takım arkadaşının eşiyle birlikte olmak, silahla takım arkadaşını tehdit etmek, uçakta yaşlı bir gazeteciyi dövmek, uyuşturucu kullanmak, hocasına takım içinde hakaret etmek, alkollü trafik kazası yapmak, hatta takım içinde grupçuluk yapıp sevmediği oyuncuya pas atmamak gibi değildir.

    bundan sonraki tavrını ve sürecini doğru yönetirse konu kapanır ve büyük bir hata olarak geçmişinde yer alır, ama fazlası akıl ve mantığa uygun değil. olayın çirkin boyutu saha içinde olması ve kerem gibi fiziksel olarak cılız bir adama bu sertlikte saldırıda bulunması, yoksa iki futbolcu bu şekilde kavga edebilir. donk'a, luyindama'ya hatta ömer bayram'a bunu yapamazdı, bu da işin delikanlılık kısmında bir detay. bizim de tepkimizin yüksek olmasında kerem'in profil olarak sınıfın güçsüz ama çalışkan çocuğu gibi bir profili olması önemli yer tuttu.

    ''seni adam gibi uyarıyorum, sen 10 maçlık geçmişinle bana nasıl sus yaparsın ulan'' şeklinde salakça bir alt metni var yaptığı eylemin. o yüzden yaptığı ihanet veya namussuzluk değil, buyuk bir disiplinsizlik ve hata.

    bazen romantik olarak galatasaray kültürü falan diyoruz ama gerek hocamız, gerek kaptanımız geçmişleri boyunca neler neler yaptı. burada vatan, millet, namus değerlerine aykırı bir şey olmadıktan sonra belli cezalar vererek tolere edilir ve tekrarlanmaması şartıyla yola devam edilir. ha tekrarlarsa 6 ay sonra koyarsın kapının önüne. galatasaray kültürünün menşei olan galatasaray lisesi'nde de çocuklar kavga ederler ancak hemen kapının önüne konmazlar.

    ha kişisel olarak çok sevmezsiniz kendisini bundan sonra, ki bu da son derece makul bir tepkidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın