resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3301
    ben artık kendisinin savunacak noktaya geldim ahlaksız basın ve yorumcular sağ olsun.

    pozisyonu 20 kez izledim. marcao kerem'i uyarıyor, kerem de sus diyor. marcao bunun üzerine sinirleniyor ve kerem'in üzerine doğru hızlı adımlarla gidiyor, koşuyor bildiğin ama öyle bir depar falan yok, kerem de marcao'ya doğru geliyor zaten. marcao tam kerem'in dibine geldiğinde kerem bir daha sus diyor, marcao da kafa atıyor ama öyle şiddetli bir kafa falan değil. devamında da kerem marcao'yu tutunca -ki şaşırtı zaten çocuk ne yapıyor bu deli diye- marcao kerem'in koluna vuruyor, kesinlikle yüze vurmak gibi bir amacı yok. şiddetli bir şekilde koluna savuruyor yumruğu. devamında da ikisi de birbirini itiyor.

    bu olayda kusur oranı %100 marcao'nundur. azılı bir marcao savunucusu olsam bile %99 marcao %1 kerem derim.

    marcao her türlü ceza almalı, gönderilebilir de benim açımdan sorun yok. gönderilirse abartı karar oldu demem mesela ama basının abarttığı gibi ''tekme tokat dövme'' ''kerem'i dövme'' gibi bir olay yok. iki oyuncu tartıştı biri kendini kontrole demedi ve fiziksel müdahalede bulundu. bazen böyle olur, oluyor. kendini kontrol edemeyen de bedelini ödemek zorunda. bunlara hiçbir itirazım yok ama olay çarpıtılıyor. marcao koşarak kerem'i dövmeye gelmedi, marcao kerem'i dövmedi. iki oyuncu tartıştı biri aptallık etti ve sonucuna da katlanacak ama buradan milli bir mağduriyet, milli mesele çıkmaz.

    kerem'in ailesini ilgilendiren hiçbir şey de yok olayda. riera melo olayında riera'nın ailesini ilgilendiren bir mevzu vardı ama o zaman nedense basın hiç böyle yazmadı o olayı. üstelik havalimanında mor gözüyle tek başına duran riera çok daha iyi bir trajedi malzemesiydi. ama şimdi bence kerem ve ailesi kullanılıp manipüle ediliyor bu olayda. ben diyorum ki kerem'in artık buna izin vermemesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın