• 129
    gece vakti işsizliğim tuttu. bunlar maç esnasında bu kadar ne yaşadılar da bu dereceye geldiler diye sorgularken maçı tekrar açıp izlemeye başladım. sadece kerem ve marcao'ya odaklanarak.

    marcao maçın ilk dakikasından itibaren pas tercihlerini kerem'den yana kullanıyor. aralarındaki ilk diyalog dakika 4.40 itibariyle gerçekleşiyor. marcao'nun pasında kerem topu rakibe kaptırıyor. marcao el kol hareketleri ile kerem'e bir şeyler anlatmaya çalışıyor. oyun akmaya devam ediyor.

    dakika 12.35 marcao uzun bir top oynuyor. kerem ve diagne'nin bulunduğu bölgeye. kerem bu sefer ortada diagne ise sırtını rakibe dayamış bir şekilde kenara yakın konumda. top sekip rakipte kalıyor. giresunsporlu oyuncunun uzun topu ise rahat bir şekilde muslera'nın elinde kalıyor. bu bölümde marcao yine el kol işaretleri yaparak ilerideki kerem'e bir şeyler anlatmaya çalışıyor. pozisyon geçiyor. marcao'nun bu pozisyondan sonra pas tercihleri genellikle kerem'den yana olmuyor. (tabii bu oyunun akışı gereği veya başka birçok türlü sebepten ötürü olabilir.) 49.42 yine marcao uzaktan el kol işaretleri ile kerem'e bir şeyler anlatmaya çalışıyor fakat sadece bu kadar. en azından dikkatlice sadece iki oyuncuya odaklandığım zaman gördüğüm bu 3 olay var. ondan sonra ise dakika 60. marcao'yu göremediğimiz açıdan görüntüler var. büyük ihtimalle yine kerem'e seslenerek yine bir şeyler anlatmaya çalışıyor. ha bazıları kerem'e taktik verecek kişi sen misin marcao diyebilirler. düşüncelere saygı duyarım ama ben bunda olumsuz bir şey göremiyorum. yani bu direkt takımın oyununu iyileştirmek için tamamen onun hırsı. fakat kerem'den aldığı karşılık ''sus işareti'' oluyor. bundan sonrası ise malum olay. koşarak geliyor ve kerem ile kafa kafaya geliyor. kerem tekrar sus işareti yapıyor. marcao kafa, yumruk allah ne verdiyse dalıyor. yani benim gördüğüm marcao'nun oyunu daha iyi hale getirmek için kerem'e bir şeyler anlatması, kerem'in ise bana sen mi vereceksin tavsiyeleri tarzı marcao'ya susmasını istemesi. aralarındaki belki başka özel muhabbetler, gerilim vardır fakat olay sadece tek maçlıksa durumu buraya getiren mevzu bu. hala marcao'nun o yaptığı hareketin savunulacak bir noktası yok. yanlış yaptı fakat umarım bu yanlıştan en az zarar ile çıkarız. hem kerem hem marcao kaybetmememiz gereken oyuncular.

    https://www.hizliresim.com/hz18ko1

    https://www.hizliresim.com/9yyy6ek

    https://www.hizliresim.com/bwcojrn
App Store'dan indirin Google Play'den alın