resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3281
    üzerine çok fazla gidiliyor. bunu fenerbahçe ve beşiktaş'ın satın aldığı satılmış medya mensuplarının, yine fenerbahçe taraftarı ile beşiktaş taraftarının yapması anlamlandırabilir. bu kesim galatasaray'ın kalite kaybetmesi, güçsüzleşmesi için buldukları fırsatı değerlendirmeye çalışıyorlar. kendi kulüplerinin tescilli şikeci olmalarının, volkan demirel, emre belözoğlu, gökhan töre gibi oyuncularla ilişkiler içinde olmalarının, fenerbahçe taraftarının emmanuel eboue'ye ırkçılık yapmalarının utancını yaşamadan yapıyorlar. aynı hareketi galatasaray'a zarar veren veya faydası olmayan radamel falcao, emre akbaba vb. isimler yapsa bu tayfa bu sefer de olur futbolda böyle şeyler derdi. satılmış medyanın programlarında olay konuşulmaz, rakip takım taraftarları konuyu gündem haline getirmezdi. ancak yine de onların bu tutumu anlamlandırılabilir. onlar rakiplerinin açıklarını buldu ve saldırıyorlar. peki ya galatasaray taraftarı ne yapıyor?

    felipe melo'nun albert riera'ya yaptığı olay çok daha yanlış bir olaydı. tasarlayarak riera'yı kıstırdı ve gözünü morartacak şekilde dövdü. üstelik ortada 60 dakikadır efor sarfedilen resmi bir maç da yoktu. adrenalinden dolayı değil, bilinçli şekilde yapılan bir olaydı. hukukta bile tasarlayarak suç işlemenin cezası daha büyük. buradan daha iyi anlaşılabilir melo ile marcao arasındaki fark. ancak melo'yu ilahlaştıran taraftar, marcao'nun kellesini istiyor. bunun birçok sebebi olabilir. ilki sosyal medyada beğeni toplamak. malum bu olay hakkında marcao'nun kellesini isteyen galatasaray taraftarı görünce fbjk tayfa beğeni yağdırıyor. melo zamanında bu kadar yaygın olmayan sosyal medya, bugün bu kadar yaygın olunca sonuç bu oldu. ayrıca sadece sosyal medya içinde kafalarında çizdikleri ütopyalarda yaşayan, gerçeklikten kopuk bir tayfa da var. onlara göre bir hatada hemen herkesin üstü çizilmeli. sadece sosyal medyada bu ütopyayı yaşatabilirler çünkü pratikte bu şekilde yaşamak mümkün değil. bu ütopyada da her istediklerinin olmalarını istiyorlar ve marcao'nun kellesi de bunlardan biri. bir de en kibar tabirle söylemek gerekirse kendi hayatlarında yaşadıkları haksızlıklar yüzünden çektikleri acıları marcao üzerinden ödetmek isteyenler de var. herkes hayatında acılar çekmiştir ve çekmeye devam edecek sevgili dostlar. 22 ve 25 yaşındaki iki gencin kavgası üzerinde kişisel hesaplaşmanızı yapmayınız. bir kısım taraftar ise olaya sakince yaklaşarak her iki oyuncunun gerekli işlemler yapılarak takıma kazandırılmasını bekliyor ki marcao'nun ayıbına rağmen olması da budur.

    marcao'nun yaptığı en hafif nitelemeyle ayıptır. muhammed kerem aktürkoğlu kendisini tahrik etmiştir ya da etmemiştir, önemli değil. marcao hiçbir şekilde bu hareketi profesyonel hayatının içinde de olsa, özel hayatının içinde de olsa yapmamalıydı. ancak insanoğlu gariptir işte. futbolda da insan faktörü var ve bazen bu durumlarla karşılaşılabiliyor. marcao kerem'den, ailesinden ve galatasaray taraftarından özür dilemiştir. bu konu tekrarlanmamak üzere kapatılmalıdır. marcao'nun kellesinin fbjk tayfa hariç kimseye faydası yoktur. marcao yedirilmemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın