• 13
    basındaki haberlerin doğru olduğuna inanmıyorum ama eğer kerem'in ailesi galatasaray kulübüne ''marcao gitmezse kerem oynamayacak'' benzeri bir şey dediyse ki dediklerine inanmıyorum ama dedilerse marcao'dan önce kerem'i satış listesine koyarım.

    galatasaray futbol takımının önemli bir hücum silahlarından biri biraz öz güvenli olur. ne bu ya? orta okul mu burası velisi işin içine dahil oluyor? bu olayın kerem ile hiçbir alakası yok. marcao ve kerem kavga ettiler, biri diğerine vurdu ve vuran oyuncu formaya ve takım arkadaşına yaptığı saygısızlık ve maçı riske atması nedeniyle cezası neyse alacak. bu ceza, kulüple ilişkisinin kesilmesi de olabilir pek tabii ama bunun kararını kerem'in abisi vermeyecek. alt tarafı bir tartışma. sanki marcao 3 arkadaşını toplayıp kerem'i sıkıştırıp dövdü antrenman çıkışında.

    bu iş çok salak bir yere gitmeye başladı. kerem'in de bu noktada çıkıp olaylara bir son vermesi lazım. sen bileiğinin hakkıyla formayı almış önemli bir hücum silahısın. malum pozisyonda da duruşunu herkes takdir ediyor zaten ve bir galatasaraylı olarak da sakin kalıp karşılık vermediğin, maçı riske atmadığın için teşekkür ederim. ama artık bu mevzunun bitmesi lazım. burada artık ona biçilen ''ben daha gencim, küçücüğüm, marcao vurdu bana'' rolünü reddedip ''maç içinde bir tartışmaydı, ben profesyonelce davrandığımı düşünüyorum, olur böyle şeyler. disiplin kısmına ben karışamam o kulübümün bileceği iş.'' benzeri bir açıklama yapması lazım.

    marcao affedilsin demiyorum, edilebilir de bu arada ama yetki bende olsa ben satarım o ayrı ama bu mevzunun kerem kısmının artık kapanması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın