• 119
    kazasız belasız atlatacağımız elim hadise.

    öncelikle iki futbolcumuz da performans olarak beğendiğimiz, maddi olarak değerli gördüğümüz su götürmez bir gerçek.

    bu noktada günümüz şartlarında olaya ilk olarak pragmatist bakmamız lazım, marcaoyu itibarsızlaştırmak işimize gelmeyecek seçenek ayrıca takımda kalacaksa ki kalacağını düşünüyorum oyuncudan performans olarak yararlanmamız da mecburi. adamı uzaya fırlatıp uzay çöpü yapmanın alemi yok. bu hadisenin maddi yönü.

    ikincil sıradaki manevi yönüne gelirsek, marcao brezilya kültürüne ait bir insan, genel olarak tez canlı fevri davranışları olabiliyor bu arkadaşların. burada en büyük hatası olayı fiziksel boyuta taşımış olması, ve bunun canlı yayında olması da üzerindeki tüyü oldu. ayrıca kerem ufak tefek ondan saldırdı başkası olsa yapamazdı bence yanlış bir önerme başta dediğim gibi brezilyalılar kafadan kontakt biraz, aynı olayı donka ya da diagneye de yapabilirdi, mesela melonun saldırdığı riera da ufaj tefek cılız bir adam da değildi. kerem açısından baktığımızda nedense oyununu çok beğeniyorum fakat maç içerisindeki enerjisi, mimikleri ilk oynadığından beri biraz garip biraz itici geliyordu, buradaki hatası kendisini uyaran arkadaşına karşı ki takımda bulunmak açısından kendisinden daha eski ve sahada kaptan olarak bile bulunmuş bir oyuncuya karşı yaptığı işaret çok yanlıştı.

    bu fiziksel bağlamda bir karşılığı haklı çıkarmasa da marcao açısından empati kurduğumda maç stresi içerisinde gerginliğe kesinlikle sebep olacak bir olay. yani olayın bildiğimiz kadarıyla başlangıcı keremle beraber başlamış ilk yanlışı yapmış akabinde marcao karşılık verirkenki fiili açısından çok büyük bazılarımıza göre affedilemez bana göre affedilebilir bir hata yapmış hata skorunda tabiri caizse 2-1 öne geçmiştir.

    sonuç olarak bize düşen takımımızı değersizleştirmemek, leş kargaları ve küçükbaşa prangalı kafes kanaryaları ile bunların eski ve yeni yardakçılarına fırsat vermemek.

    bazıları dalga ve ironi konusu yapıyor ama gerçekten kol kırılınca yenin içinde kalması gerekiyor, ayrıca belirteyim burada bile fatih hocama laf atılmaya çalışılıyor.

    kapalı tribün lütfen sakin olalım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın