• 26
    bir oyun düşünün ki küresel çapta olacak, ortalama bir oyuncunun değeri milyon eurolar olacak ve oyuncunun saçma bir gel git anında yaptığı anlamsızlık üzerine tüm yatırım, gelecek beklentisi hiç edilecek.

    kimse kusura bakmasın ama marcao ile ilgili atın, satın, kovun muhabbeti yapan her kimse, ya bu dünyayı anlamamaştır ya da sözüm ona futbol romantizmi ile aforizmalarla yaşamayı hayat gayesi edinmiştir.

    olay açık.. marcao profesyonel ölçüde hem kulüp hem de avuçlarını ovuşturan tff tarafından ciddi bir yaptırım ile ceza alacaktır, aksini de düşünmek hayalcilik olur ama; bu olayı bu ülkede başka bir kulüp futbolcusu yapsa sözüm ona kanaat önderleri "bu çocuk karınca bile incitmez, arkadaşlarına asla yardımı esirgemez" hikayeleri anlatmaz mıydı?

    yine aynı kişiler olayı "aslında kafa atmadı hatta yumruklar değmedi bile" diyerek dramatize etmez miydi?

    bizim taraftarımız marcao'nun bu hareketi sonrası transfer durumu söz konusu olsa "böyle manyaklar lazım bize işte diye" güzellemeler yapmaz mıydı?

    söz konusu gs'lı piyasası olan bir oyuncu ve herkes etik duygularla bir insanı yok etme peşinde. ben hoca ve yönetimin aklı selimden vazgeçmeden olayı halledeceklerine inanıyorum. 15 -20 milyon euro bandında bir yatırım asla linç kampanyasına kurban edilmemeli ve olayın mağduru genç futbolcunun da duygularının incinmeyeceği bir çözüm ile olay halledilmeli.

    aksi halde linç yiyerek gönderilen marcao için her savunma hatasında kerem de aynı kişilerce suçlanacak ve kariyeri bu olay üzerinden şekillenecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın