resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 317
    macin ilk dakikalarinda taylan ve cica ile aralarinda hem yerlesme hem de taktiksel olarak bazi sorunlar vardi. mesela berkan hem geriden top cikarmaya yardimci oluyor hem de onde presin onemli bir elemani olarak gorev aliyordu. takimin dinamigi tam oturmadigindan sanirim aksakliklar oldu. bir de kendisi fazla istekli, zamanla oturaklasacaktir.

    bir diger gozlemim ise hareketlerini, tepkilerini biraz fazla gosteriyor. bunlar biraz itici olabiliyor ama bunu da ilk maclarin heyecanina veriyorum. melo olmayi biraz cirkeflik olarak okumamali. o da gerekli yerinde ama cok kor goze parmak olmamali bence bu durum.

    bir de sanirim cok hareketli ve eforlu oynadigindan cevre kontrolu ve cikislarda dalginlik yasadigi anlar oldu. onde yaptigi presten cok daha elzem bir sey varsa o da cikarken top kaptirmamasi gerektigi. ıkinci yari bu saydiklarimin cogunun yerine oturdugunu da soylemeliyim, o yuzden cok da endiseli degilim acikcasi. taylan ile bir paylasim yaptilar sonradan aralarinda.

    son olarak ise evet spiker de dikkat cekti ama gercekten fizik kalitesini oyunun tamamina yayan oyuncu ozlemisiz. cok iyi kosturdu. on taraf hareketlenmeye baslayip da, gol yukunu cekerse bu durum cok daha faydamiza olacaktir.

    guzel baslangic yapan, heyecanli oyuncumuz. unutma, sen berkan kutlu’sun baskasi degil!

    (bkz: 16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın