resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3171
    kendisine ilk etapta otobus cezasi verilmesi lazim. once bir aciklama beklenmeli. belki bir ozur. bu sirada tabi ucakla seyahat yerine* giresun’dan istanbul’a malzemecilerle birlikte otobuse bindirilip para cezasi kesilmeli. elinden telefon kulaklik vs de alinsin. kendisiyle bas basa kalsin dusunsun ne yapmak istiyor ve yaptigindan pisman mi diye. kadro disi birakmak bir sonraki hamle olmali. yaptigi kabul edilemez hem de hic. ama isin aslini astarini ogrenmeden hemen gonderin abiii moduna girmemek lazim.

    --- yurt disindan ornek ---

    abd’de 2019 yilinda clemson universitesi-louisville universitesi amerikan futbol macinda * ikili mucadele sirasinda yerdeki rakibine yumruk atan clemson oyuncusu 20 yasindaki cornerback andrew booth jr, kentucky’den guney karolayna eyaletine - diger oyuncular okulun ozel ucagiyla geri donerken - malzemecilerle birlikte otobusle dondu.* clemson kocu ona bu cezayi verdi. mac sonrasi booth hareketinin yakismadigini ve cocukca oldugunu itiraf edip ozur diledi. ertesi sene andrew booth jr oyle bir performans sergiledi ki tek elle yaptigi interception (rakibin topunu yakalama) bazi otoritelerce yilin mudahalesi secildi. bu sene sonu muhtemelen national football league’in yolunu tutacak ve hali hazirda en gozde defansif oyunculardan biri.

    bahsi gecen yumruk
    https://youtu.be/gmYjYTtKylU

    tek elle yakaladigi top
    https://youtu.be/5WYO8Xqb26g

    --- yurt disindan ornek ---

    marcao’ya da biletini kesmek yerine kisa vadede bu tarz bir ceza verilsin ki bir kafa olarak kendisiyle bas basa kalsin. derse ki benden bu kadar ben gitmek istiyorum. eyvallah. ama uzun bir maratonda marcao rotasyonda faydali olabilecek bir oyuncu. kerem’e yaptigi asla kabul edilemez. ancak ikiliyi baristirmak ilk amac olmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın