resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3135
    takım arkadaşı kerem’i sahada dövmeye yeltenmiştir. bana göre dövmüştür hatta. salladığı eli kerem’in yüzüne değilde omuzuna gelmesi benim için yeterlidir. bu adamın öfke kontrolü sorunu var. geçen sene bas bas bağırıyordu. rakip oyunculara kontrolsüz girmeler, attığı dirsekler, alanya maçında salladığı yumruk.
    (bkz: 16 ağustos 2021 giresunspor galatasaray maçı)’da yaptığı hareketle maalesef halil dervişoğlu olayınında yeniden köpürtülmesine neden olacak.

    daha önce hakkında 15 milyon euro teklif olduğu konuşulurken ben olsam düşünmeden satarım demiştim. maçın ilk yarısında kardeşime 10 milyon veren varsa satardım dedim.bugün ise maliyetine satılsa zerre itirazım olmaz. mariano daha bizimleyken birlikte bein sports’da bir yarışma gibi programa çıkmışlardı. brezilya şehirleri ve futbol kulüpleri ile ilgili basit sorular soruyorlardı. marcao o sorularda bile tıkanıyor bazılarına cevap veremiyordu. o gün anladım ki bu adamın eğitiminde eksiklik/sıkıntı var. bunu ayıplamıyorum ama benim sezdiğim bu tamamen kendi tercihi. muhtemelen futbolcu olmasaydı bu eğilimle tehlikeli bir yaşam biçimine sahip olma yüzdesi bir hayli fazlaydı.

    gelinen noktada marcao’nun bir daha formamızı terletmesini içime sindiremem. melo - riera olayı ayrıydı. antrenmanda tartışmalar kavgalar, yumruklaşmalar olur. bunuda tasvip etmiyorum. ama saha içinde herkesin gözü önünde alenen yapılması izah edilecek türden bir olay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın