• 211
    ilk golden hemen sonraki seri tek top yaptığımız ve hemen sonrası "o'lum ne yapıyoruz lan, kendimize gelmemiz lazım!" dediğimiz bir pozisyon var. uzun zamandır, ilk kez öyle paslaştık. sonra bir daha yapmadık zaten.

    taylan antalyalı birkaç top kaybı yaptı falan. ama maçın başından beri ileri oynamaya çalışıyor. iki top kaybı yaptı diye bundan vazgeçmemesi lazım. topu zaten illaki kaybediyoruz.

    kerem çok iyi başladığı maçta, biraz düşmeye başladı. gerçi bu hâli bile takımın genelinin üzerinde. defans arkasına daha çok koşu yapması lazım. görüyoruz, taylan tık atıyor. berkan ve cica da aynı şekilde koşu yapması lazım. al-ver-defans arkasına koşu yap.

    öyle ahım şahım oynamıyoruz. hatta vasat altıyız aslında. dakikaları, zamanı hâlâ cömertçe harcayan bir takımız. orta sahada kurguyu oturtabilmiş değiliz. ani parlamalar dışında bir standardımız yok. prese karşı hâlâ net bir stratejimiz yok, ya da işlemeyen bir stratejimiz var. yüksek pres yapan takımları cezalandıramazsak, önüne gelen langur lungur pres yapar tabii. aksine biz takımları her zaman ödüllendiriyoruz. duran toplar hâlâ bir soru işareti.

    var yani. daha geliştirmemiz gereken çok şey var. ligin daha ilk 45 dakikası. gerçi avrupa maçlarından gelen bir gözlem de var.

    bakalım bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın