• 3784
    2021 2022 sezonunda asla şampiyon olamayacak takımdır. nzonzi ler, seriler, leminalar ve falcao gelince bu sene galatasaray uçar gider zamanlarını anımsatan bir kadro kurdular. ayrıca bölgesel olarak bakacak olursak,

    kalede fb, ts ve biz daha iyi kalecilere sahibiz.

    defans hattı konusunda yeni gelen nelsson ile çok daha güçlü ve bu arkadaşlardan etkili bir hatta sahibiz (geçen sene önceki tandemle bile en az gol yiyen bizdik).

    bekler konusunda solda daha iyi olan yine biz olurken sağda rossier ön planda buna laf yok. lakin aldığımız boey'in umut verdiğini unutmamak gerekiyor.

    orta sahada öne çıkan oyuncuları josef atiba gibi huzur evi sakinleriyken biz iki tane dinamik yerli aslan parçasıyla mücadele edeceğiz. teixira ismi kıskandığım çok iyi bir isim ona laf yok. o konuda eksiğiz ama transfer yapacağımız için sıkıntı görmüyorum. ayrıca cica'yı henüz izlemedik.

    kanatlara gelince solda kerem yazmak yeterli diye düşünüyorum. rakibin sağ kanat oyuncusu aradığımız ve zaten istediğimiz bir isimdi. şu an sağda bizden iyiler. ama şu an için. oraya iyi bir hamle yapacağımız aşikar.

    forvete gelince batshuayi sevdiğim bir futbolcu fakat geçen sene izledikleri forvetten farklı bir stile sahip. o nedenle beklemek gerek. bize gelince falcao giderse oraya çok iyi bir hamle yapmalıyız. momo ve diagne şu an için rakiplere göre önde görünmüyorlar (ismi geçenlere kıyasla).

    genel hatlarıyla bakınca abartılacak kadar iyi bir takım olmadıklarını düşünerek, geçen sene içeride rahatça tokatladığımız bu küçük camiayı bu sene geride bırakacağımızı düşünüyorum. ayrıca billong, hakemler ve adam dövüp ceza almayan oyuncularını görmezden gelen pfdk'ya da selamlar olsun. bu sene 2021-2022 sezonunda asla şampiyon olamayacak takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın