resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1440
    20-21 sezonunda galatasaray'a transfer olursa, başka ekleme olmasa dahi galatasaray ligin en büyük favorisi haline gelir.

    seviyesi ve komple bir oyuncu olması da tek başına etken tabi ki ama şu anda kadroyu hem güçlendirir hem alteratif planları devreye sokar hem de çok kuvvetli bir orta saha rotasyonu olur.

    örneğin: biz berkan kutlu'yu zaten biraz da gedson profili diye aldık. şu anda berkan 2 hafta olmasa aynı rolü oynayacak adam yok veya gedson varsa taylan cezalı olduğunda, rotasyona girdiğinde taylan yerine çok rahat 6 numaraya berkan geçebilir. taylan - berkan - gedson cicaldau 4'lü merkez'le çift forvette oynayabilir, oyun içinde cicaldau'nun 10 numara gibi olduğu gibi bir düzene de geçilebilir. yeter ki gedson gelsin bence. kerem/ barış alper - emre kılınç/feghouli kanat rotasyonuyla bile şampiyon olunur, avrupa'da da ilerlenir. gedson, playmaker kanat transferinden çok daha mühim ve öncelikli bence.

    10 milyon euro civarı bir paraya alabilirsek zarar etme şansımız yok. daha üstüne de satılması gayet olasıdır. umarım gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın