• 42
    beşiktaşın zorlanmadan kazandığı maç. ama skor yanıltmasın beşiktaş öyle ahım şahım bir top oynamadı.sözlükteki uğur karakullukçu ekolünden rakip övmeye doyamayan yazarlara çok itibar edilmemesi lazım. rakip överken, hocaya laf sokmak gibi ekstra bir motivasyonları da var. maçı izlemesek bjk uçuyor kaçıyor sanacağız. bjk bize oranla biraz daha diri ve atağa çıkarken daha hızlılar ama iki tane ligin kurdu 6 numaraya rağmen defansları dağınık.
    hepsinden önce rizenin sahada ne yaptığı belli değildi. herhangi bir anadolu takımı üç büyüklere bu kadar alan vererek oynadığında zaten puan kazanma ihtimali kalmaz. gördüğüm kadarıyla samudio ve boldrin gibi adamların yerini de doduramamışlar. atağa bilinçli bir şekilde çıkamadılar hiç. hücumda alper potuka bel bağlamışlar ama o da herhangi bir takımı çekip çevirecek bir profil değil.
    bir iki senedir hep düşündüğüm bir şey var; anadolu takımları bize daha karşı kapalı ve sert mi oynuyor, yoksa biz çok yavaş oynadığımız için mi böyle bir görüntü var. bence ikisi de doğru. bugünkü maç özelinde bjk yerine biz olsaydık, bülent uygun takımına olabilecek en çirkef topu oynatır, kendisi de saha kenarında pislik yapardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın