• 34
    ben size söyleyim bu rize yine bir süre altta kalır sonra bir yerde toparlar. ligin ikinci yarısı iyi savunma yapıyormuş gibi gözüküp yapamazlar. (hakikatten arkada bekleme dışında çok kötü savunma örneği gösteriyorlar.) bu süre zarfında 3. hocasıyla anlaşır 5 tane adamla da ilişiğini keser. bu 5 oyuncunun 3'ü eli yüzü düzgün bir iki oyuncusundan olur. bu arada ligde hıyarca penaltı sayısı +5 yatırım tavsiesidir.ha haklarını yemeyim içeride 2 hücumcaya 3 savunmacı güzel eşleşiyorlar. ön tarafta bazı iyi işleri var. alanlara çıkabiliyorlar ama sonrası fos. bu arada iyi eşleşiyorlar dedim de stoperler çok kötü. çok canlarını yakacaklar muhtemelen.

    beşiktaş'a gelirsek burada övüldüğü kadar iyi olduğunu inanmıyorum. evet izleyici için güzel ama bence teknik olarak sorunları var. belki düzeltirler, onu o zaman söyleriz. kabaca aklımdaki artı ve eksileri söyleyeyim. kontrol oyunları hala yok. set savunmasında bu maçta iyi gözüktüler ama bu ne kadar rize'yle alakalı emin değilim. sayısal üstünlüğü yakalayamıyorsun ve orta sahadan kanada yardım göndermiyorsun. haliyle çok net zorlayıcı bir şey oldu mu emin değilim. ama hızlı hücumlarda kolay deliniyorlar. kendileri adına olumlu tarafı delinseler de kendi 18'lerine hızlı girebiliyorlar. gol atana kadar baskıları kolay kırıldı ve krize giriyorlardı. kötü bir stoperlik yakaladılar ve golü attılar. ancak golü attıktan sonra bu kırılma çok daha azaldı. tempoları hala yüksek, bunu artı yazabilirler. tabi bunun eksi getirileri de var.

    daha uzatmayacağım bir 45 dakikayla bu kadar bile eleştiri getirmek haksızlık.

    edit: beşiktaş'a dair olumlu ve temelde dayandıkları bir özelliği eklemeyi unutmuşum. onu buraya yazayım. beşiktaş olduğundan daha iyi gözüken bir takım. haliyle bunun zaman geçtikçe getirisini de görüyorlar. rakip takım da bu sanrıya düşüyor. yorgunlukla berber bu da eklenince maçın başında rize gördüğü bozuklukları görememeye başladı. bu da yerleştirdikleri iyi bir özellik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın