resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 2801
    komik komik değerlendirmelere maruz kalan arjantinli futbolcu.

    barcelona'dan ayrıldıktan sonra ki barcelona'da oynarken ligde rakip sürekli real madrid ve atletico madrid ve bu iki ekip diğer 5 ligden hangisine giderse gitsin şampiyonluk adayı olur 20 senede de en azından 2 şer kere kazanırlar. ama sanki bu takımları geçmek çok kolaymış gibi sürekli yerel başarıları küçümseniyor.

    kendisine en yakın oyuncu olduğu için kıyaslıyorum ronaldo man. utd ve real madrid zamanlarında kimlerle oynadı unutuluyor sanıyorum. scholes, giggs ve rooney veya kroos, modric ve benzema gerçekten göz ardı edilecek adamlar mı ? extra gelip giden oyuncuları saymıyorum bile.

    barcelona'dan ayrılamaz deniyordu ayrıldı görünüyor. şimdi takım seçecek e psg'yi seçmesin challenge olmaz kendi liginde zaten ezip geçiyor. e bu sezon şampiyon olamadılar işte. psg ile şampiyonlar ligini alsa ne olur o kadro ile ebem de alır ? e niye hala kazanamadılar o zaman ? e sıkıyorsa premier lig yapsın. tamam guardiola var onun takımının oyunu uyuyor oraya gider. hayır olmaz man city zaten çok güçlü challenge olmaz. liverpool az mı güçlü mesela veya son şampiyonlar ligi şampiyonu chelsea.

    yine ronaldo kıyası yaparsak ronaldo gelmeden de man utd. premier ligde şampiyon oluyordu şampiyonlar ligi kazanmıştı ronaldo gelince de bu başarıları yakaladılar. ama ronaldo ise ronaldo oldu, adı büyüdü. juventus ligde 7-8 kere üst üste şampiyon olmuştu ronaldo geldi bir kez daha oldular ama geçen sene * kaybettiler. ne oldu ronaldo'nun büyüklüğü bitti mi ? hayır tabiki de.

    ronaldo juventus'a o takıma şampiyonlar ligini kazandırmaya gidince challenge ama messi psg veya city'e giderse değil.

    bu adam zaten avrupa'da büyük adledilen takımların alayı ile maç yaptı ve alayını da yendi. bir çoğunun defans oyuncularını rezil rüsva edecek hallere soktu. ronaldo'nun man utd.sini şampiyonlar ligi finalinde dağıttı. bu adamın kimseye kanıtlayacağı bir şeyi kalmadı.

    bir barcelona sever ve messi sever olarak isteğim bu hikayenin barcelona forması ile bitmesiydi, olmadı. bakalım şimdi nereye gidecek ve ne kupalar kazanabilecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın