resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 254
    transfer haberleri çıktığında 7 8e biterse alalım denilen futbolcuydu. her gördüğümde açıkçası kalbime iniyordu. dünyanın hiçbir takımı ne 7 ne de 10 milyon euro vermez morutana. zaten veren olsa şimdiye çoktan satılmıştı.

    haginin oğlu ve morutandan bir yaş büyük ianis düzenli olarak a milli takımda oynamasına rağmen kariyeri boyunca bu bonservisleri göremedi. yetenek ve potansiyel olarak belki morutan daha öndedir ancak benim bahsettiğim işin pazarlama boyutu. yani daha ticari olarak bakıyorum ben bu transfere.

    sonuç olarak morutanın bugün gerçekçi değeri maksimum 5 milyon eurodur. cicaldu transferinden ve stanciu denemesinden sonra zaten romanya tarafında bize doğru bir beklenti oluştu. taraftar da sanki yıllardır morutanı izliyormuş gibi gaza geldi ancak neyse ki yönetim o kadar hızlı davranıp tuzağa düşmedi.

    bizim de bu transferde acele etmememiz ve işlerin lehimize dönmesini beklememiz gerekiyor. romanya ligi izlemeyen göz önünde olmayan bir lig değil. morutan kaliteli potansiyelli oyuncu olsa da 7 8 milyon euro edecek bir futbolcu da değil. ben kendisi seviyesinde sağ kanatların avrupada çok rahat bulunacağına inanıyorum. o yüzden beni heyecanlandıran bir transfer değil. umuyorum olacaksa da düşük bir fiyata olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın