resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2325
    aslında sözlükteki ortam, hocayı korumak için iftira atıyor gibi hiç bir şey bilmeden yapılacak yaftalamalar nedeniyle bu toplara hiç girmeyi düşünmüyordum ancak madem bu konu açıldı girmenin zamanı geldi demektir.

    mostafa mohamed'in gece hayatı mevzusu yeni bir mevzu değil. mostafa mohamed türkiye'ye ilk geldiği zaman bu belieberlar gibi, kore pop gibi, survivor yarışmacısı fanları gibi galatasaray taraftarı ergen bir fan kitlesi oluşmuştu. tıpkı diğer ergen fan grupları gibi profil fotoğraflarına mohamed'i koydular, nicklerine mohamed'i koydular, mohamed'i geçtim akrabalarını eşini bile her türlü sosyal platformdan takibe almaya başladılar. mohamed'in gol attığı fenerbahçe maçından sonra gece hayatı yazmaya başladı bu gruplar. 1-2 ay sonrasında ise eşini aldattığını ve eşi ile boşanma noktasına geldiğini yazdılar ki 1 hafta geçmeden eşi soluğu türkiye'de aldı. mohamed kafalarında yarattığı gibi biri çıkmayınca zamanla dağıldı bu fanları da, şuan bir çoğunun sacha boey'a kaydığına eminim mesela. neyse mohamed'in gece hayatı mevzusu yeni bir mevzu değil yani, uzun zamandır var olan bir mevzu. ancak basına düşen bir fotoğraf yok. çünkü arap milyonerlerin takıldığı ultra güvenli mekanlara takıldığı söyleniyor. zaten sinan yılmaz bahsetmiş bu gece hayatı mevzusundan. ayrıca süleyman rodop ve kadir çetinçalı da bir yayınlarında moshamed yaramazlık yapmış demişlerdi.

    fatih hocayı tanıyan herkes bilir; hoca gol kaçırdı diye santrfor linçlemez. üst üste 3 penaltı kaçıran bafetimbi gomis'e şampiyonluk maçındaki penaltıyı attırmıştı, yine şampiyonluğun kilit maçlarından birinde ilk yarı penaltı kaçıran mbaye diagne'ye aynı maç kazanılan 2. penaltıyı attırmıştı. bununla birlikte geçtiğimiz sezon averaj lazım olan bir maçta mostafa mohamed penaltı kaçırmış hakem tekrar kararı verince bizim oyuncular topu mostafa'nın elinden almak için sıraya girmişti ancak hoca penaltıyı yine mostafa'nın atmasını istemiş aynı maçta penaltı kaçıran emre akbaba'ya da sahip çıkmıştı. burada görüyorum gol kaçırdı diye oyundan aldı, eleştirdi falan diyorlar. alakası yok. hoca labubalilik yaparak kaçırmadığı sürece gol kaçırdı diye kolay kolay basın toplantısında oyuncu linçlemez.. hocanın basın önünde mohamed'in çok fazla üzerine gitmesinin, opsiyon tehtidleri falan savurmaya başlamasının asıl sebebi bu gece hayatı. çünkü tüm uyarılara rağmen hiç bir düzelme olmadığı gibi dozun da daha çok arttığı konuşulmaya başlandı. hoca da durum böyle olunca opsiyon ile tehtid etmeye başlamış kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın