resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 85
    öncelikle danimarka liginden potansiyelli bir genç oyuncu getirmeye çalışıyorsanız zaten minimum 6-7 milyonu cebinize koyup görüşmeye gitmeniz gerekiyor. çünkü seviye olarak gayet iyi bir lig. potansiyeline ulaştırabilirseniz de aldığınızın üstünde belki çok üstünde getiri alma ihtimaliniz de çok yüksek. nelsson da bu mantıkla iyi bir transfer olarak gözüküyor.

    oyuncu hakkındaki görüşüm böyle olsa da ben bu yatırımın defans bölgesine yapılmasını pek mantıklı bulmuyorum. galatasaray futbol takımının hücum için bence iyi bir yatırım yapıp yaratıcı, fark yaratacak bir oyuncu alması gerekiyor. belki cicaldau bu minvalde düşünülebilir ki ben ondan çok umutluyum ama hücum için yeterli olmayacağını düşünüyorum. biliyorsunuz oyun sıkıştığında galatasaray takımı berbat sıkıcı bir futbol oynuyor. bunu çözmek için de en azından böyle zamanlarda farkını koyacak yaratıcılığı ile sonuç getirecek net bir oyuncuya ihtiyacımız var. sağlam bir bonservis harcanacaksa bence böyle bir oyuncu için harcanmalı.

    nelsson'un gelmesini tabi ki isterim ama bu hücuma, özellikle orta saha ve kanada yapılacak hamlelerin seviyesini düşürecek bir hamle olacaksa bence defans için maliyeti kısıp kiralık oyuncu düşünmek çok daha mantıklı olacaktır. zira hücum etkinliğini arttıracak bence en az 2 kaliteli oyuncu alınmazsa 5-6 hafta dolaylarında ocağa kadar sabretmemiz gerektiği söylenebilir.
    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın