• 10
    4-4-2 diamond dizilişinde kanatsız oynamamız gerektiğini düşünüyorum. elimizdeki kadro bu dizilişe uygun yolda ilerliyor, bir kaç takviye ile üst düzey oynarız hatta.

    hocanın da geçmişte kullandığı ve oldukça verim aldığı bir diziliş.

    https://gss.gs/aoI.png

    https://gss.gs/KDZ.jpg

    bence gedson ve halil'in de takıma katılmasıyla bizim için en uygun diziliş olacaktır. son zamanlarda kanatlardan çok etkili olduğumuzu söyleyemeyiz, ek olarak elimizde istediğimiz kanat oyununu oynayacak nitelikte kanat oyuncuları da yok, yeterli değiller. kerem'i bu sistemde öndeki ikiliden biri olarak değerlendirebiliriz zaman zaman. babel de oynayabilir orayı.

    https://gss.gs/dTz.jpg

    kanatlardan açık vereceğimizi düşünenler olabilir ama ben çok zannetmiyorum. boey daha çok savunma ağırlıklı bir bek, elde yedlin varken hoca boey'i boşa aldırmadı. van aanholt hücumu seviyor ama savunmada da fazla sırıtacağını düşünmüyorum. çok enerjik bir orta sahamız olacağı için fazla sıkıntı yaşamayız.

    hocanın deyimiyle bu takım "boş alan ve boş adam bırakmaz".* mohamed ve halil'in yanında cica da skor yükünü üstlenecektir, geriden berkan ve gedson da sezon genelinde skor katkısı yapacaktır mutlaka. hoca bir an önce eski oyun anlayışına dönmeli ve takımı da bu dizilişe adapte etmeli. çünkü oynatmaya çalıştığı futbolu bu takım oynayamıyor, oynamamız için 100m € filan transfer bütçemizin olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın