• 39
    (bkz: #3216095)
    (bkz: #3216560)

    yukarıdaki ilk girdide fatih terim'i ölümüne savunmanın yanlış olduğunu belirtmiş ki doğrudur. ben de bu sezon oynanan 3 eleme maçında da sahadaki oyundan memnun değilim ama fatih terim'i eleştirmek biraz adap ister. bu kulübün en büyük 3 efsanesinden birine mesnetsiz ifadeler kullanılırsa sahadaki oyundan memnun olmayan kişiler bile savunmaya geçebilir. zaten sözlükte yazılan eleştiri altında yazılan şeylerin birçoğu ya hakaret ya da hocaya saygı duyanlara laf sokma şeklinde. o yüzden karşılıklı atışmalar oluyor. bunu tek taraflı olarak yorumlarsam ben de tam tersini örneklerle sunabilirim.

    ikinci nokta ise igor tudor seneye 7 galibiyet 1 beraberlik ile başlayınca bu sezonu erken açmasına bağlanmadı. bu 7 galibiyet 1 beraberlikten takım serbest düşüşe geçip, derbilerde perişan olup, üst üste puan kaybı yaşayınca sezonu erken açmasına bağlandı. ilk iki ayda bu performansı verip sonraki iki aydaki 8 maçta 4 mağlubiyet 1 beraberlik alırsan bağlanabilir. ikisi bambaşka şeyler bana göre.

    ikinci girdiye gelince ortada bir saygısızlık varsa iki taraflı var. hocaya saygı duyanların ne biatçılığı, ne geri kafalılığı, ne aptallığı, ne galatasaray taraftarı olmadığı kaldı ki galatasaraylı olmanın ön koşul olduğu sözlükte hocaya saygı duyanlara farih terim taraftarı, terimci gibi etiketler yapıştırılıyor. keseri kendine göre yontmak en kolayıdır bunu unutmayalım. daha geçen gün terim'e inananlara bir yaftalama yapıldı ki zaten sık sık yapılıyor girdiyi ihbar etmeme rağmen babalar gibi duruyor.

    kısacası her zamanki gibi kutuplaşmanın hangi tarafından baktığına göre yazılan girdilerle yine kutuplaşmanın aynı tarafında olanlar tarafından yukarıya çıkarılmış başlık. normalde nick altı girmeyi sevmiyorum ama madem konuşuldu bu kadar ben de yazayım dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın