• 21
    4. fatih terim döneminde en iyi yapılan aksyion. geriden pasla çıkmak büyük takım karakteristiğidir. marcao ve donk'un önünde önce fernando'yu sonra seri'yi şimdi de taylan'ı kullanarak 3 kişi basan rakibe karşı 3 kişi top çıkarıyoruz. son 4 senenin en çok gol pozisyonu üreten takımıyız. bunu pas ile başardık. ne zaman dribbling ile çıkacak n'diaye ve etebo gibi oyunculara döndük orada kaybettik. lemina diyen olacaktır ancak lemina zorunda olmadıkça dribbling yapmaz pası tercih ederdi. lemina'yı başarılı kılan bu oyun repertuvarıydı. yine de o sene daha iyi pas atan seri 6 numarada oynarken çok daha iyi oyunlar sergiledik.

    bazı arkadaşlar dribbling ile çıkmak istiyor ancak dribbling ile çıkılabilmesi için rakibin hatları arasında boşluklar bulmanız gerekir. küçük takımlar kapanır o boşlukları vermez. bizim gibi topa hükmetmek zorunda olan büyük takımlar dribbling ile çıktığında sorun yaşar çünkü dribbling ile çıkmak oyunu yavaşlatır. pas ile 0.5 saniyede kat ettiğin mesafeyi dribbling ile 2-3 saniyede kat edersin. bu rakibin ağırlık merkezini ona göre ayarlaması için fırsat verir. kapanmış savunmaya karşı dribbling ile çıkarken rakibin tek oyuncuyu sıkıştırması gerekir ve genellikle kazanır, bu kaybedilen toplar da genellikle gol olur.

    hayatında hiç bu oyunu oynamamış ve yeni transfer aytaç basit bir hata yaptı diye takımda en iyi işleyen en avrupai şeye laf etmeyelim gülünç oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın