• 5
    mücadele eden futbolculardır. mücadele etmeyen, fiyat/performans oranı diplerde olan futbolcuyu eleştirmeyi hatta yuhalamayı, ıslıklamayı anlarım. ama takım oyuncusu olan futbolcuyu eleştirmeyi anlayamam. kötü gidişatın sorumlusu ne eskiden sabri'ydi ne sonra selçuk'tu ne de şimdi aytaç veya ömer.

    bazı futbolcular vardır takımla beraber yükselir, sistem oyuncularıdır(aytaç, ömer, sabri gibi). bazı futbolcular vardır takımını yükseltir, büyük futbolculardır, bu tarz futbolcuyu 100 yılda bir bulursunuz.(hagi gibi, melo gibi, suat gibi, drogba gibi, popescu gibi). aytaç ve ömer'in verimli olmasını istiyorsanız önce sisteminizdeki bozuklukları gidereceksiniz. kondüsyon yükleyeceksiniz takıma, kimin ne yaptığı belli olacak, taktik olacak. sisteminiz yoksa oynayan 11 futbolcunun çoğunluğu verimsiz olur, hepsi değersiz gözükür size.

    aytaç'ta, ömer'de sistemli bir takımda sırıtmazlar. yaratıcı orta sahası olan, lider futbolcusu olan takımda sırıtmazlar. aytaç ile ömer'i zayıf halka olduğu için yuhalamaya çalışıyorsun, çünkü başkasına gücün yetmiyor. şayet bu iki futbolcu sezon boyunca hedef alınacaksa yazık olur. maçlara giden akl-ı selim taraftarlarımıza çağrım; yapmayın etmeyin, kimseyi ıslıklamayın. fatih terim'in dediği gibi kendi silahımız olan taraftar o silahı bize, galatasaray'ımıza çevirmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın