• 244
    açıkçası ben bu maçtan gayet memnunum. özellikle ilk yarıdan. ancak ona geçmeden ikinci yarıya da bir övgü koymam lazım. aytaç'ın berbat pası ve muslera'nın akıl tutulmasıyla komedi bir penaltı yaptırdık ve 10 kişi kaldık. özellikle fizik ve dirayet takımlarına karşı böyle oynamak zor bir şey. ancak bu fark edilmedi. yani eksik gibi gözükmedik sahada. özellikle geçen sene bir kişi eksik kaldığımızda çok dağılıyorduk. bu hoşuma gitti.

    ilk yarıyı daha çok beğendim. özellikle sol kanat aksiyonlarımızı ve çapraz koşularla buradaki işleri bir adım yukarı çıkartan kerem'e bayıldım. bu yüzden ikinci yarıya başlama şeklimizi çok algılayamadım. bana sorsanız ilk yarının sonunda aksayan 2 kısım vardı. her ne kadar maça iyi başlasa da sonradan düşen aytaç ve boey. aytaç dediğim gibi kanatlara deplasa olmakta gecikmeye başladı bir yerden sonra. boey ise ilk yarı hem bir saniye geç kaldı. tamam önünde oynayan kerem'in profili ve luyindama'nın istikrarsızlığı yeni bir takımda adapte olmayı zorlayan bir durum ama o geç kalmaları baya bir sıkıntı yarattı.

    benim bu gördüğümün tersine ikinci yarıya yep yeni bir sol kanatla ve önde diagne'yle başladık. diagne'yi anlıyorum. her ne kadar muhammedi al verleri dahil beğenmiş olsam da ve her ne kadar onu oyundan ben olsam çıkarmam desem de bu değişikliği anlayabiliyorum. madem muhammedi çok fazla hareket ettirtemiyorum (çok fazla adam var ve kerem de çapraz koşu yaptığı için sayı artıyor) daha cüsselisini atayım ki hedefi bulmak daha kolay olsun diye düşünmüş olabilir hoca. kendi içinde gayet tutarlı bir değişiklik. ancak sol kanadı komple değiştirmeyi anlamadım. özellikle van aanholt (bazı yapısal özelliklerini bir kenara bırakırsam) çok beğendim. babel de bence baya iyiydi. acaba diyorum van aanholt'u ikinci yarı çıkartmak önceden alınmış bir karar mıydı? belki de maça çok iyi girmiş bir kerem'e ve arkasında istediği oyunu bulamamış boey'e daha iyi bir ortam hazırlamak için mi babel'i de çıkardı.

    dip not: taylan bebeğim, seni çok özlemişim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın