• 105
    tff'ye tahkim kurulu ile ilgili devrim niteliğinde bir karar aldırmıştır. aldırdığı kararın devrim niteliğinde olması süreci kendisinin başlatmasıyla ilgili değildir. süreci sedat doğan'ın başlattığı, hatta mustafa cengiz, dursun aydın özbek ve duygun yarsuvat'ın sıfır desteğine rağmen sürdürdüğünü hepimiz biliyoruz.

    aldırdığı kararın devrim niteliğinde olmasının sebebi, burasını büyük harfle okuyunuz, tff'nin aihm kararına getirdiği çözüm önerisine direnmesidir.

    aihm kararı tff'yi bağlar, ama tff'ye çözüm sunmaz. yani şunu şöyle yapın demez. bu yüzden zaten, tff aihm kararına karşın, kurulları başkan değil yönetim kurulu atasın, kurullar da sözlü ve yazılı yemin etsin gibi bir çözüm önerisi sunmuştur.

    fakat rezan epözdemir ve burak elmas yönetimi bu çözüm önerisine direnmiştir. bu irade geçmişte görebildiğimiz bir irade değil. başımızda cengiz yönetimi olsa bunun böyle kabul edileceğini anlamak için alim olmaya gerek yok.

    bu direniş sonucunda da, kurul seçimini federasyondan çıkarıp genel kurula taşımış, üstelik aynı seçim döneminde yapılmasını engelleyecek düzenlemeyi getirmiştir. bunun adı bizim gibi ülkelerde ancak devrim olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın