resim
Olimpiu Vasile Moruţan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 208
    morutan ismini duyduğum andan beri takip etmeye çalışan ve gelmesini oldukça isteyen birisi olarak bir başka futbolcu üzerinden bazı değerlendirmeler yapacağım.

    geçen yıldan beri kamaldeen sulemana aşkımı bilen bilir. kendisi şubat 2020'de afrikanın köyünden right to dream takımından çok uygun paraya nordsjaelland takımına transfer oldu. zaten right to dream pilot takımları gibi bir şey konumunda her yıl 3-4 topçu yolluyor nordsjaelland'e. hatta mohammed kudus ismi de yine aynı tip transferdi sonra ajax'a gitti, buraları çok karıştırmiyim konumuz bu değil.

    right to dream biliyorum iyi oyuncular çıkartıyor, dedim kim bu sulemana derken izledim çocuk çok uçmuyor kaçmıyor ama buram buram geliyorum sinyali veriyor. işte ağustosta sözlüğe giriş yaptım çocuğu biraz daha dikkatli takip ediyorum falan ekim ayında attığım entry'de bu çocuk geliyor izleyin gibi bir şeyler yazdım. sonra ocak ayı transferler falan yapıyoruz ediyoruz ısrarla zorunlu satın alma 7-8 verelim değer bu çocuğu sakatlanmazsa 1 yıl sonra 20'ye sarıp paketleriz diye yazmıştım. neyse alamadık ve bu yaz 15 milyona rennes'e gitti. sulemana'nın milli takım tecrübesi iki maç arkadaşlar ve dostluk maçı ikiside. ayrıca çocuk bir sezon patlama yaptı kadroya falan yakın zamanda almadılar öyle diyim.

    neyse konuyu çok uzun tuttum morutan'la ne alaka abi ne anlatıyosun diyeceksiniz. benim düşüncem morutan eksikleri olmasına rağmen farklı özellikleri olan bir çocuk ve 8 milyon bence eder. eğer morutan'ı biraz parlatırsak 15-20'ye de paketleriz.

    yani kısaca niye milli takım tecrübesi yok 8 verilir mi paralar çöpe gidecek diye bakmayın o işler öyle işlemiyor. bazı oyuncular vardır sahada duruşuyla size yüksek potansiyel sunar morutan bence o tarzda bir futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın