• 37
    benzetmek gibi olmasin ama yakin bir yorumu ostersunds maclarindan once de yapmistim. malumunuz bizim takimlarimizin form tutmasi kasimi hatta araligi buluyor. bu yuzden ozellikle yaz aylarina denk gelen on elemelerde cok zorlaniyoruz. ozellikle bu turlarda ligi onceden baslamis ya da zaten dogalari geregi yuksek fizik ve yuksek kondisyon sahibi kuzey avrupa ulkelerinin takimlari ile eslesmek daha da kotu oluyor. adi sani duyulmamis bir iskandinav takimini hem kucumsuyor, ciddiye almiyoruz hem de dis geciremiyoruz.

    simdi bu iskoc takimini da hemen hic birimiz tanimiyoruz. ancak rahatlikla tahmin edebilecegimiz gibi boylu poslu, sahada basmadik yer birakmadan kosacak teknik kapasitesi sinirli bir takim bulacagiz karsimizda. mac boyu topu sagdan sola, soldan saga pozisyon bulamadan geveleyecegimiz sonra da bir korner goluyle maglup olunacak tarzda bir rakip.

    kisa donemde ne yapilabilir, kadro ne kadar degisebilir bilemiyorum. ama en azindan rakibi cok ciddiye almak bile onemli bir adim olabilir diye dusunuyorum. hic de kolay olmayacak maclar bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın