• 148
    spiker ve burada bazı arkadaşlar fena oynamıyoruz diyor da ilk maça göre tek artımız azıcık istek, o da taraftar sayesindedir. ben bir fark göremiyorum. zaten beklentim de yoktu ama sadece söylemek istedim; vasata alışmayın arkadaşlar, rica ediyorum. kötü şu oyun, diyecek başka bir şey yok.

    kadroda futbolun temel doğrularını şampiyonlar ligi seviyesinde iyi düzeyde bilen az oyuncu var. bunlara ek olarak oynadığı bölgedeki temel gereksinimlere sahip olan daha da az oyuncu var. daha acısını söyleyeyim; fark yaratan oyuncu yok. son madde olmadan 5-1'den zaten dönülmez de diğer maddeler de eksik olunca iyi oyun da yok.

    takımda çok ciddi yaratıcı oyuncu eksikliği göze çarpıyor. geçen sezon * da vardı. maalesef beklentim sofiane feghouli oldu hep bu konuda ama o futbolu kafasında bitirmiş gibi oynuyor. arda turan da bitik. haliyle geçen sene onları kullanamadık. bu sene de hoca düşünmüyor anlaşılan ki haklı. yoksa en azından jesse tamunobaraboye sekidika yerine onlardan birini oynatırdı. yapacak bir şey yok. transferlerin iyi çıkmasını bekleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın