• 161
    avrupa futbolunu da türkiye dinamikleriyle yorumlayan çakma yorumcu. ınter i şampiyon yapmak istemiyorlar gibi bir tezi ortaya atarak berlusconi nin başbakan olmasını inter in önünün kesilmesi için yeterli bulur.

    ayrıca ispanya ligi ni yorumlarken takımlar oynamak istiyor der. güzel futbol der. biz burda oynamaya çalışırız defansif zaafı var der. sürekli tutarsızlıklar insanıdır dünya futbolunda 10 numara kalmadığı geyiğini çok sever sürekli lampard örneğini verir. robinho ya 10 numara der ve avrupa futbolunda tutunamamasını buna bağlar.

    kaka, diego, gourcuff gibi örnekleri atlar onlar modern 10 numara der geçer. lincoln ün takım savunmasına yardımcı olmadığını söyler geçen sene ki yaptığı aktif savunmayı top çalma sayısına bakmaz bile.

    işe yaramaz klişelerin adamdır. rıdvan dilmen in yaridir. gözlüğüyle yumuşak konuşmasıyla insanları kandırır. beşiktaş ın yenildiği maçlardan sonra fenerbahçe yenilgisi sonrası rıdvan gibi olur çaktırmamak için fazla konuşmaz rıdvan ı konuşturur.

    yalan bir adamdır güntekin.ercan saatçi'den farkı yoktur.avrupa futbolunu biraz takip etmesi onu adam yapmaz ve yapmıyor.

    not: beşiktaş ın yanında çılgın bir atletico madrid sempatizanı/taraftarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın